Bijzondere stoffen

Met het openen van de winkel hebben we een langgekoesterde wens kunnen realiseren: aan ons uitgebreide assortiment van wol en garens zijn nu ook bijzondere natuur- en milieuvriendelijke stoffen toegevoegd.

Het is nauwelijks bekend dat tijdens de productie van materialen veel mens- en milieuonvriendelijke activiteiten plaatsvinden. Het resultaat hiervan is niet alleen een beschadigd milieu, maar ook de aanwezigheid van schadelijke stoffen in onze kleding. De kans op allergieën en huidirritaties wordt hierdoor sterk vergroot. Zo kan onze kleding invloed op lichaam en welzijn uitoefenen waar wij ons niet bewust van zijn.

Daarom is Weldraad zeer selectief in de stoffen die we aanbieden. Zo selecteren we onder andere op de milieuvriendelijkheid van zowel de grondstoffen als het verdere productieproces. Uiteraard spelen ook de arbeidsomstandigheden waarin de stoffen vervaardigd zijn een rol bij de samenstelling van ons aanbod.

Een foto en beschrijving doen echter geen recht aan deze bijzondere stoffen. Kom daarom zelf naar de winkel om de stoffen te zien en aan te raken. Het milieu- en mensvriendelijke productieproces vertaalt zich namelijk in een selectie stoffen met een hoog draagcomfort waar we trots op zijn!

Advertisements