Naailes op maat bij Weldraad

Ine en Paul pakken de gloednieuwe naaimachines uit

Weet je niet hoe je met een naaimachine om moet gaan, maar wil je wel graag aan de slag met al die prachtige natuurlijke stoffen die bij Weldraad te koop zijn? Vanaf volgende week kun je bij Weldraad ook leren naaien! Ine Billenkamp, docent van Naailes op Maat, verzorgt wekelijks verschillende cursussen. Tijdens de lessen leer je de basisbegrippen van het naaien, het werken met een patroon en het begrijpen van de eigenschappen van een stof. Ook leer je een naaimachine gebruiken. Al doende maak je dan een eenvoudig kledingstuk van zeer draagbare natuurlijke stof. De verschillende cursussen worden gegeven op maandag, dinsdag en donderdag. Op maandagmiddag houdt Weldraad ook een naaiatelier, waarin je zelfstandig aan de slag kunt met een project. Er is geen les, maar als je advies of hulp nodig hebt is Ine er om die te geven. Kijk voor de precieze tijden en cursusdata op deze pagina of op de Facebook eventpage van Weldraad.

Alle cursussen worden gegeven op gloednieuwe, zeer gebruiksvriendelijke, naaimachines. Voor €8,00 per uur kan je hier gebruik  van maken. Er is in het atelier ook een lockmachine aanwezig waar je heel goed gebreide stoffen op kan afwerken. Deze kan je gebruiken voor €12,00 per uur (dat is inclusief gebruik van het lockgaren).

De kosten van een projectcursus liggen tussen €130,= en €145,=  (afhankelijk van het project dat je gaat maken) en zijn inclusief stof, garen en gebruik van de naaimachine.

Voor de cursussen en het naaiatelier geldt dat je je eigen schaar, tornmesje, centimeter en spelden meeneemt.

Interesse? Mail voor meer informatie, of om je op te geven, naar weldraad@naailesopmaat.nl. Na aanmelding krijg je via de mail een lijst toegestuurd met de projecten waar je uit kunt kiezen.

 

Advertisements