Kerstcadeautjes & weggeefactie

DSC03690Met kerst is het altijd weer leuk om die speciale mensen in je leven te verwennen. Maar het is ook minstens zo lastig om voor iedereen een passend cadeautje te verzinnen. Maar Weldraad weet raad! Want voor iedere handwerker hebben wij wel iets wils. Speciaal voor al die mensen die even niet meer weten wat voor kerstcadeautjes ze dit jaar onder de kerstboom moeten leggen, hebben we een paar ideeën op een rijtje gezet.

Simpel en doeltreffend: koop een bol wol. Bijvoorbeeld van het zelfstrepende garen, voor een vrolijke regenboogshawl. Of van de Opal Hundertwasser: één bol hiervan is namelijk genoeg voor een paar sokken. Hopelijk in jouw maat ;).

Ook handig: een etui voor brei- en haaknaalden. Zo hoeft er geen naald meer kwijt te raken.

Maar je kunt natuurlijk ook voor een compleet handwerkpakket kiezen. Bij Weldraad hebben we er voor elke handwerkvoorkeur wel een. Denk bijvoorbeeld aan de schattige knuffelbreipakketten, de borduurpakketten of het kinderbreipakket. De zelfmaakpakketjes van de Witte Engel zijn zelfs niet alleen leuk voor onder, maar ook voor in de kerstboom!

En om in de cadeautjessfeer te blijven: wij geven zo’n leuk pakket van de Witte Engel weg! Kans maken is ook dit keer heel eenvoudig: like & deel deze post op Facebook en wie weet hangt dit engeltje dan binnenkort in jouw kerstboom!

P.S. Kom je er alsnog niet uit? Loop dan even bij ons binnen. We denken graag met je mee over het perfecte kerstcadeautje. Want niets is leuker dan een tevreden handwer(st)er naast je op de bank tijdens de donkere kerstdagen!

Advertisements