Prachtige stoffen & handige naaicursus

StoffenMet alle garens en viltmaterialen waar we de laatste tijd over hebben geschreven zou je bijna vergeten dat Weldraad ook een uitgebreid assortiment natuur- en milieuvriendelijk vervaardigde stoffen in huis heeft!

DSC03951Vind je de stoffen prachtig, maar heb je geen idee wat je hiermee zou moeten? Vanaf donderdag 14 februari start er weer een cursus Naailes op Maat! Tijdens de lessen leer je de basisbegrippen van het naaien, het werken met een patroon en het begrijpen van de eigenschappen van een stof. Ook leer je een naaimachine gebruiken. Al doende maak je dan een eenvoudig kledingstuk van zeer draagbare natuurlijke stof. Kijk voor meer informatie over deze cursus op onze site. Aanmelden kan via weldraad@naailesopmaat.nl, of door contact op te nemen met instructrice Ine via telefoonnummer 06 24 22 94 66.

Zin in een koopje? Op zondag 17 februari is Weldraad met een uitgebreid aanbod stoffen aanwezig op de Handwerkbeurs in Zwolle. En dan geldt er eenmalig een flinke korting op de stoffen! Dus sla je slag in Zwolle!

Advertisements