Iedereen op Ravelry

ravelry_0Ben jij al lid van Ravelry? Hoewel we al eerder schreven over dit sociale netwerk voor liefhebbers van alles wat met garen en handwerk te maken heeft, willen we er toch nog eens de aandacht op vestigen. Want niemand wil dit missen!

Ravelry vormt een ware online community van brei(st)ers, haak(st)ers, designers, spinners, en wevers. Na (gratis!) registratie krijg je toegang tot een scala aan mogelijkheden om met jouw favoriete ambacht bezig te zijn. Zo kan je talloze garens bekijken, project- en patrooninformatie opzoeken, maar ook inspiratie halen uit de projecten van anderen.

Alle gevonden informatie wordt opgeslagen in een ‘notebook’. Hier kun je de eigen projecten beschrijven door middel van tekst en foto’s, bijhouden welke garens en gereedschap je in huis hebt, je favoriete patronen ordenen en de mensen met wie je bevriend bent geraakt snel terugvinden.

Ook Weldraad heeft natuurlijk een pagina op Ravelry.  Ben je lid van Ravelry? Voeg Weldraad toe aan je favorieten en laat ons weten aan welk project je momenteel werkt. Wij zijn benieuwd!

Advertisements