Te koop: tweedehands garen!

http-_pinterest.com_maggieholmes_crafts-and-tutorialsWeldraad start binnenkort met de verkoop van tweedehand garen. Tweedehand garen? Inderdaad, tweedehand garen. Het klinkt misschien raar, maar eigenlijk is het heel logisch. Want wie graag handwerkt met garen weet hoe het gaat: je bent in de winkel, je ziet dat prachtige garen, je kunt je niet inhouden. Voor je het weet ligt je huis vol met garen voor allerhande projecten waar je maar niet aan toekomt. Zonde natuurlijk! En niet alleen van het garen, ook van het geld…

Daar heeft Weldraad nu iets op bedacht: breng je ongebruikte garen naar de winkel en wij verkopen het voor je! Het resultaat is een win/win situatie: jij krijgt geld voor jouw garen en anderen kunnen kiezen uit een bijzonder assortiment garen uit alle windstreken. Het te verkopen garen krijgt een wolpaspoort, waarop staat waar en wanneer het gekocht is en voor welk project het bestemd was. Want het is uiteraard heel leuk om te weten waar het garen dat jij koopt vandaan komt.

Er zijn natuurlijk wel een paar spelregels:

  • Het betreft natuurlijke materialen.
  • De bol of streng is niet aangebroken en is voorzien van een label.
  • Er zit geen luchtje aan (…) en het heeft nog de originele kleur.
  • Uitbetaling na verkoop; verdeling fifty-fifty na aftrek BTW *
  • Vragen m.b.t de door jou ingebrachte materialen via e-mail. We proberen binnen 3 werkdagen antwoorden. (info@weldraad.nl)
  • Ingebracht materiaal dat na 3 maanden niet verkocht is wordt terug gegeven of geschonken aan een goed doel.
  • Het inbrengen gebeurd op eigen risico. Voor beschadiging of diefstal kan Weldraad niet aansprakelijk gesteld worden.

Na inleveren van het garen krijgt elke bol een nummer en zal het voor de zekerheid behandeld worden tegen motten. Vervolgens komt het in de winkel te liggen. Bij verkoop deel je de opbrengst dus 50/50 met Weldraad (excl. btw). Met behulp van de nummers houden we bij hoeveel bollen er verkocht zijn en dus hoeveel geld je verdiend hebt!

exclamationDit project kan natuurlijk niet slagen zonder jouw medewerking. Daarom doet Weldraad een oproep! Heb jij ook garen liggen dat je prachtig vind, maar waarvan je weet dat je er toch nooit meer iets mee gaat doen? Kom het dan inleveren in de winkel en verdien er geld aan!

* Wol met een winkelprijs onder de €3,95 nemen we niet in.

Advertisements