Weldraad voor K(n)ittens

DB_NHZ_00045_Mocca-LatteHelp een kitten met een knitten! Onder deze slogan is de Dierenbescherming een actie gestart om geld in te zamelen voor zwerfkatjes in Nederland. Heel belangrijk, want het aantal zwerfkatjes stijgt ieder jaar. En er is natuurlijk geld nodig om deze schattige beestjes te kunnen verzorgen. Met de gebreide kittens – de knittens – worden giften geworven om de zwerfkatjes te helpen en uiteindelijk een fijn huisje voor ze te vinden.

DB_NHZ_00044_MitziDonatie
Weldraad vind dit zo’n mooi doel dat we met plezier wol doneerden! En die wol werd gelijk ingezet bij een evenement: om aandacht te vragen voor deze actie werd er afgelopen zaterdag een breimiddag georganiseerd. Frank Awick ging voor AT5 samen met zangeres Sita op bezoek bij deze breimiddag voor zwerfkatjes. Bekijk het filmpje hier.

Aan het knitten!
Wil jij ook meehelpen? Pak dan de breipennen en zet een knitten op! Alle info over hoe de knitten te breien en waar deze kan worden ingeleverd vind je op de speciaal voor deze actie ingerichte site van de Dierenbescherming: http://www.knitten.nl.

 

Advertisements