Weldraad on the Road

Ook dit seizoen komt Weldraad weer naar je toe. Elke zaterdag is Weldraad met sjawls en stoffen te vinden op de biologische markt op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Maar dat is niet de enige markt waarop we staan! De komende weken is Weldraad te vinden op verschillende evenementen in het land. Mocht je dus niet in de buurt van Amsterdam wonen, dan is dit een uitgelezen kans om ons assortiment eens in het echt te bewonderen.

Zo zijn we komende zondag 15 september te vinden op de Pure Markt in Hilversum, een reizende zondagsmarkt met exclusief pure producten. Ook op 6 en op 20 oktober staan we op de Pure Markt, maar dan in Den Haag.

Soms komen er op wat kortere termijn data van bijzondere markten en evenementen waarop we aanwezig zijn bij. Houd daarom voor een volledig up to date overzicht ook de voorpagina van onze website in de gaten.

Is een van de markten bij jou in de buurt? Dan kunnen we een bestelling uit onze webwinkel natuurlijk altijd voor je meenemen! Laat het ons even weten via info@weldraad.nl, en je kunt je bestelling tijdens de marktdag bij onze Weldraad-kraam ophalen.

Advertisements