Nieuwe cursussen! Naailes & nog veel meer

NaailesCursus Naailes

Er komt weer een nieuwe naaicursus aan! Yolande Koek leert je met hulp van Heleen Blauw alles wat je moet weten over naaien. Van het uitkiezen van een patroon tot het in elkaar zetten van het project. Zo leer je onder anderen patroontekenen, stofknippen, omgaan met de lock- en naaimachine en het mooi afwerken van jouw project. Al deze technieken kun je uiteraard gelijk in de praktijk brengen met een je eigen lijf gemeten patroon.

Instromen kan vanaf 29 oktober. Gedetailleerde info over wat je per les leert en hoe je je kan aanmelden vindt je op onze site. Uiteraard krijgen deelnemers 10% korting op het hele assortiment stoffen in de winkel.

Cursus: ‘Wat oma nog kan’

Wil jij ook een sok kunnen stoppen, een winkelhaak netjes maken of een gat in een breiwerk herstellen? Dan is de cursus ‘Wat oma nog kan’  iets voor jou. In vijf lessen leer je basistechnieken die de levensduur van jouw spullen aanzienlijk zullen verlengen. Denk naast bovengenoemde technieken ook aan het aanzetten van knopen, het maken van een zoom en het bevestigen van drukknopen.

Deze cursus komt nog voor eind oktober online, dus hou hiervoor onze cursus- en workshoppagina in de gaten.

Advertisements