Heerlijk warm wollig kerstcadeau

dsc02087dsc02080Het feestseizoen is dan wel in volle gang, het blijven koude dagen. En dan moet je in die donkere tijden ook nog opzoek naar leuke kerstcadeautjes… Weldraad weet voor beide problemen een oplossing: de prachtige kleden van Zachtaardig!

Met een kleed van Zachtaardig bezorg je iemand namelijk een warme, wollige kerst. We zien het al helemaal voor ons: de open haard brandt, de gluhwein staat op tafel en je voeten worden warm gehouden door zo’n prachtig wollen kleed. En als je nou geen openhaard hebt en het moet stellen met een simpel wijntje, dan roept dat wollen kleed vanzelf wel de juiste sfeer op!

Deze kleden worden met de hand gemaakt door Annalies van Eerde. Ze zijn diervriendelijk, want Annalies gebruikt uitsluitend afgeschoren vacht afkomstig van verschillende soorten schapen. Doordat de scheerkant bewerkt wordt met een viltlaag worden de prachtige lokken behouden. Het resultaat is een uniek kleed OLYMPUS DIGITAL CAMERAdat niet alleen decoratief, maar ook nog eens heerlijk warm is. En mocht je nu bang zijn dat dit ware kunststuk na aanschaf vies zal worden: alle kleden zijn wasbaar op 30 graden in de wasmachine.

Is het kiezen tussen de unieke kleden die wij bij Weldraad hebben hangen toch te moeilijk? Ook daar weet Weldraad een oplossing voor. Geef de workshop Natvilten met ruwe wol van 12 januari als kerstcadeau! Jij hoeft niet meer te kiezen, en de ontvanger kan aan de slag onder de inspirerende leiding van Annalies van Eerde zelf.

Alvast een fijne warme wollige kerst gewenst!

Advertisements