U vraagt, wij breien (en naaien!)

Zijn de gaten in jouw lievelingstrui gevallen? Wil je iets spiksplinternieuws laten breien of naaien? Kom langs in de winkel en wij  maken het voor je!

Vorig jaar riep Weldraad een unieke service in het leven: alles wat je maar kan bedenken kan via Weldraad op bestelling gebreid worden. Deze service bleek een groot succes. Al een heleboel bijzonder kledingstukken en accessoires zijn sindsdien op bestelling vervaardigd – van knuffelbeer, tot heerlijke omslagdoeken. En vanaf nu kunnen ook de prachtige stoffen die we in de winkel hebben hangen omgetoverd worden tot een op bestelling genaaid stuk!

Hieronder een aantal voorbeelden van op bestelling gebreide en genaaide stukken.

 

Maar ook met kapotte breisels weten we raad. Menig waardevol stuk werd al met liefde gerepareerd. Wel zo duurzaam! Zo kalefaterden we al heel wat lievelingstruien op, waarin gedurende de jaren gaten waren gevallen. Maar ook oude knuffeltjes en zelfs een trappelzak kregen door reparatie een nieuw leven.

En zelfs de geprikvilte kunststukjes van Nuni zijn vanaf nu op bestelling te verkrijgen bij Weldraad. Volgende week volgt meer informatie hierover op ons blog.

DSC05512

Advertisements