Handwerkbeurs: 13 t/ 16 februari

Van 13 tot en met 16 februari strijkt de Handwerkbeurs neer in de IJshallen in Zwolle. En daar is Weldraad natuurlijk bij!

Ook dit jaar hebben we weer heel veel zin in dit bijzondere evenement waarbij alle verschillende aspecten van handwerken aan bod komen. Omdat bij een bijzonder evenement een bijzondere aanbieding hoort, hebben we bij Weldraad iets leuks bedacht: speciaal voor de Handwerkbeurs lieten we nieuwe voorbeeldstukken van de lontwol maken. Zodat je gelijk aan de slag kan, nemen we ook lontwol-pakketten (met een aantrekkelijk prijskaartje!) mee.

DSC05895Tips

De Handwerkbeurs is altijd geweldig gezellige en perfect om heel veel inspiratie op te doen. Maar het is zeker ook dé plek om de handen uit de mouwen te steken bij een van de bijzondere workshops en masterclasses. Ook dit jaar is er weer een goed gevuld programma, met onder anderen een workshop kralen haken gegeven door Anke Grevers, een workshop bandweven die heel leuk is voor kinderen en een bijzondere masterclass over kleur en textuur gegeven door niemand minder dan kleurkunstenares Loret Karman. Alle workshops en masterclasses staan hier op een rijtje.

Korting

Ben je van plan om naar de Handwerkbeurs te gaan? Kom dan voorafgaand even langs Weldraad om een kortingsbon te halen! Dan zien we je daarna graag weer terug in de IJshallen.

Advertisements